Vëzhgime rreth tendencave të tregut të pronave tregtare

Në tregun e pasurive të paluajtshme komerciale sot, gjithçka po ndryshon. Ndërsa pronat janë ende të disponueshme për shitje ose me qira, blerësit dhe qiramarrësit janë më selektivë për pronat që kërkojnë. Ka më shumë aksione të disponueshme në treg nga të cilët mund të zgjedhin blerësit dhe shtëpitë për shitje pa pagesë Durres qiramarrësit.

Agjentët e pasurive të paluajtshme po gjejnë gjithashtu blerës më pak aktivë ose qiramarrës të kualifikuar për pronën individuale për shitje ose me qira. Të presësh që të vijë blerësi ose qiramarrësi ideal që mund të paguajë më shumë për një pronë nuk është gjithmonë një veprim i mençur; ju duhet të punoni me më pak njerëz të kualifikuar. Është më mirë të punoni me qiramarrësin ose blerësin që keni tani dhe t’i çoni në një transaksion.

Përgatitja është çelësi

Të gjitha transaksionet e shitjes dhe qiradhënies sot kërkojnë negociata më të thella dhe marketing korrekt. Kur dhe nëse blerësi ose qiramarrësi është vendosur (sipas rastit), agjenti i pasurive të paluajtshme duhet të përgatitet për negociata të zgjatura të mbështetura nga fakte dhe informacione.

Le të përballemi me faktet, është një treg blerësish apo qiramarrësish; pronarët e pronave duhet ta dinë këtë dhe të mbështeten përmes kthesave dhe kthesave të transaksionit. Jo të gjithë pronarëve të pronave u pëlqen të pranojnë rregullimet e nevojshme të çmimeve dhe qirave në këtë treg; kjo është ajo ku aftësitë e agjentit të pasurive të paluajtshme janë kritike për procesin dhe transaksionin përfundimtar. Përgatitja e informacionit të duhur mbështetës është çelësi.

Kur një agjent punon me pronarin e pronës nëpërmjet një transaksioni shitjeje ose qiraje, është dëshmia që ofrohet që do ta ndihmojë pronarin e pronës të bëjë një zgjedhje të informuar dhe të mbyllë një transaksion.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these